Dans livar upp alla sammanhang!

Är det dags för möhippa, födelsedagsfirande, bröllopsdans eller kickoff?

Möhippa

Fyll din möhippa med dans och gör den oförglömlig.

Förgyll möhippan med dans. Varför inte boka in en möhippa där vi kan dansa loss, svettas och skratta tillsammans. Vi skräddarsyr klassen med roliga teman som passar gruppen. Kräver inga tidigare danskunskaper!

Boka

Kick-off & Team building

Skapa ett special event för ditt företag.

Varför inte lägga in en dansshow som isbrytare eller ha dans/rörelse som tema på en konferens. Inget är bättre än att få en ordentlig bensträckare och röra sig till musik. Här kan vi tillsammans jobba på team building! Kräver inga tidigare danskunskaper!

Boka

Privatlektioner

Vill du förbättra dina danskunskaper?

Utveckla din dansteknik snabbare än med grupplektioner. Allt från nybörjare till avancerad nivå är välkomna. Eller varför inte boka en privatlektion med din partner för att gemensamt skapa dansmagi.

Boka

Bröllopsdans

Vill du ha en magisk första dans på ditt bröllop?

Jag hjälper er att få till en underbar bröllopsdans ni sent kommer att glömma. Tillsammans skräddarsyr vi en proffsig och elegant bröllopsdans. Kräver inga tidigare danskunskaper!

Boka

Danskurs

Dansklasser i olika former allt ifrån vals, tango, samba, cha cha och mycket mer.

Allt från nybörjare till avancerad nivå är välkomna. Kan även bokas som en kompis grupp för ett härligt danspass utifrån era önskemål. Eller öva på teknik och perfektion för erfarna dansare.

Boka

Dansfitness

Ett roligt och utmanande danspass med koordinationsträning och puls!

Här fokuserar vi på rörelse till glädjespridande. Ett intensivt och utmanade pass för både kropp och knopp. Här är målet mycket svett och högpuls. Kräver inga tidigare danskunskaper!

Boka

Nybörjare

Lektioner för alla nybörjare som vill uppleva glädjen i dans!

Ett perfekt steg att ta för dig som vill lära dig dans men inte vet vart du ska börja. Vi börjar från grunden och bygger uppåt! Kräver inga tidigare danskunskaper!

Boka