DANSEVENT

Kom och dansa med oss!

Missa inte vårt andra dansevent den 10:e september där vi kör 5 olika dansklasser tillsammans. Nedan finns en beskrivning av varje klass. Det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller! Följ gärna vårt instagramkonto @linn.katja.dansevent för fler uppdateringar.

Teknik avancerad: Höfter, rotation & volym!

Tid: 10:00-11:00

För dig som har grundkunskaper i dans sedan tidigare och som vill utvecklas ytterligare. Denna gång fokuserar vi på att få mer volym i både höfter och överkropp för att ta dansen till nästa nivå.

ANMÄLAN

Koreografi avancerad: Mix av rumba, cha cha & samba!

Tid: 11:00-12:00

En klass för dig med tidigare erfarenhet av dans och som tycker om att utmanas med mer avancerade steg och rytmvariationer.

ANMÄLAN

Teknik nybörjare: Balans & spins!

Tid: 12:15-13:15

För dig som vill förbättra dina danskunskaper och känna dig tryggare i dansstegen. Denna gång fokuserar vi på hur man får bättre balans samt hur man snurrar och spinner på bästa sätt. En enklare nivå som passar alla!

ANMÄLAN

Koreografi nybörjare: Jive!

Tid: 13:15-14:15

För dig som vill testa på och lära dig roliga och enkla latinamerikanska koreografier till härlig musik. En enklare nivå som passar alla!

ANMÄLAN

High Intense Latin: Latinmix!

Tid: 14:25-15:25

För dig som vill dansa, svettas och ha roligt! Fokus är rörelse och pulshöjande dans. Vi mixar grundsteg i latindanserna med klassiska träningsövningar. Vi kör blandade rytmer och ingen tidigare erfarenhet krävs.

ANMÄLAN